Warning: Undefined variable $ub in /home/wakker/domains/borgerdenktna.nl/public_html/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148

Warning: Undefined variable $ub in /home/wakker/domains/borgerdenktna.nl/public_html/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160
LGBTIQA+ – Borger denkt na, denkt u mee?
Skip to content

Heb je de rode draad al gezien?

In de billboards van ‘Second love’ waarop je wordt aangemoedigd vreemd te gaan?

In de nieuwe genderwet? In de meest recente seksuele opvoeding op scholen? In de wereldwijde seksindustrie met een geschatte jaaromzet van 97 miljard euro? In de campagne die gevoerd wordt voor LGBTI-mensen? In het modebeeld van jonge meisjes? In de muziekvideoclips waarin steeds meer bloot te zien is? In de aandacht die besteed wordt aan de seksschandalen in de televisiewereld? In het kleuter-prentenboek ‘Het lammetje dat een varken is’, een boek over transgenders, waarin een lammetje zich als een varkentje voelt en door de boer voor een operatie naar de dierenarts wordt gebracht?

Ja? Heb je die rode draad gezien? Want hij is er, die rode draad: onze morele orde wordt omvergeworpen.

Heb je enig idee waarom? Waarom zou de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) in haar seksuele pedagogiek een scholing promoten waarin kinderen tussen de zes en negen jaar tot masturbatie worden aangemoedigd? En wat zou de reden zijn van het feit dat kinderen vanaf vier jaar vertrouwd gemaakt worden met homoseksuele relaties en de verschillende verschijningsvormen van een gezin, zoals alleenstaanden, patchwork- en regenbooggezinnen terwijl het gezin met een vader en een moeder wordt weggemoffeld en onbenoemd blijft?

Wellicht interessant om eens een kijkje te nemen in het boek ‘De seksuele revolutie’ van Gabriele Kuby. De schrijfster geeft op deze vragen hele heldere antwoorden; ze beschrijft de methoden van manipulatieve seksualisering van kinderen en legt de rode draad volledig bloot.

Ien-ke

LGBTIQA+ Stands For:

  1. L is for lesbian
  2. G is for gay
  3. B is for bisexual
  4. T is for trans
  5. I is for intersex
  6. Q is for queer
  7. A is for asexual, agender, aromantic
  8. + is for other diverse sexual orientations and gender identities

afkortingen

Vraagje: “7 A is for asexual, agender, aromantic”, of misschien aromatic?