Skip to content

Ik ben er in getrapt en wat nu? 26 januari 2024

Beste mensen, ik heb mij laten prikken (meermaals) toen noemde ik het nog vaccineren.

Helaas ben ik er achter gekomen dat er alleen maar gif in die spuitjes zit. Potverdorie.

Nog erger vind ik dat ik ontdekt heb dat virussen helemaal niet bestaan! De virus theorie ( in het Engels germ theory) is verzonnen door Louis Pasteur 150 jaar geleden. Een olie magnaat, Rockenfeller, heeft het idee van virussen en besmettelijke ziektes en pillen en vaccins daartegen vermarkt, rond 1905 begon hij daarmee. Sindsdien is het een akelig sprookje dat praktisch iedereen gelooft. Ik voel mij verschrikkelijk voor de gek gehouden en bedonderd. Maar ok we moeten verder dus wat nu? Wat wel helpt is dat ik nu niet meer bang ben voor besmettelijke ziektes, want die bestaan niet, dat is wel een reuze opluchting! Wat wij ziek zijn noemen is een genezingsproces, ons lichaam moet af en toe afvalstoffen kwijt en soms gaat dat door te hoesten, te zweten en huiduitslag.

Ik wil iedereen vertellen hoe het zit maar ik weet uit eigen ervaring dat dat moeizaam is. Ik wilde er niet aan, jaren lang, dat onze regering en media ons gewoon voorliegen. Die worden kennelijk aangestuurd door een stelletje psychopaten, een rijke elite. Die rijke psychopaten hebben een paar organisaties (W.E.F. World Economic Forum, UN United Nations, WHO World Health Organization) opgericht die bijna alle westerse regeringen voor hun karretje hebben gespannen (“penetraded” met de woorden van Klaus Schwab van het W.E.F.).

Het gekke is dat die rijke psychopaten dat allemaal openbaar doen, ze schrijven er boeken over zelfs, zoals “the great reset”. Alles kun je online vinden over hun plannen (agenda 2030) en hun doel (de aarde is overbevolkt, om de mensheid te redden moeten er wat mensen weg, ca 90%).

Vier jaar geleden had ik hier nog geen flauw benul van. En dat terwijl die rijke psychopaten hier al meer dan honderd jaar mee bezig zijn! Op mijn zoektocht ben ik wel de raarste dingen tegengekomen. Die rijke psychopaten verdienen aan de voor én tegenstanders in oorlogen, door ze allebei wapens te verkopen. Ze lieten een schip zinken (Titanic), vermoordden presidenten (Kennedy, Gaddafi) bliezen gebouwen op (World Trade Center) en nog veel meer, kijk maar eens op jermwarfare.com .

Die rijke psychopaten konden zo rijk worden door het kapitalistische systeem dat ze opgebouwd hebben. Dat systeem heeft ons ook welvaart gebracht, maar met een prijs. Dit systeem heeft zijn grenzen bereikt, belastingen kun je namelijk niet internationaal heffen en speculatie met geld levert meer op dan arbeid.

Wat moeten we nu met die rijke psychopaten? Laat ze in hun sop gaar koken, wij kunnen overschakelen op onafhankelijke crypto munten.

Wat moeten we met dat gif dat we hebben laten inspuiten? Ontgiften. Hoe weet ik nog niet als u tips heeft dan hoor ik die graag!

Gé van der Prikt.

virussen: https://borgerdenktna.nl/virussen/ geneeskunde: https://borgerdenktna.nl/geneeskunde 

 

We hebben een eerste reactie gehad over ontgiften: ontgiften