Skip to content

W.E.F.

Het W.E.F.  (World Economic Forum, officiële website hier) is een miljardairsclub, geleid door Klaus Schwab. “The Committee of 300” is de baas van het W.E.F. en van de wereld en wil o.a. de wereldbevolking terug brengen tot ca. 500 miljoen mensen.

Het W.E.F. tracht uitvoering te geven aan de VN-agenda “Agenda 2030”. Dit is een agenda met daarin 17  Global Development Goals, duurzame ontwikkelings doelen,) die men tracht te verwezenlijken voor het jaar 2030. Reeds jaren geleden is -ook door Nederlandse politici- een handtekening gezet onder een verdrag dat alle deelnemende landen verplicht, mee te werken aan uitvoering van deze agenda. Het is deze zelfde agenda, die ook door koning Willem-Alexander genoemd werd in de troonrede van 20 sept 2022.

De afzonderlijke agendapunten (dus de 17 “duurzame doelen”) zijn stuk voor stuk methodes die het W.E.F. gebruikt om het hoofddoel (namelijk het verwezenlijken van Agenda 2030) te bereiken.   

Wij vinden dat er gigantische gevaren kleven aan deze doelstellingen, omdat wij zien op welke wijze men bezig is, die doelen te bereiken en welke consequenties dit heeft of zal hebben voor de gewone burgers.

Wij zien covidinjecties, armoede, geldcontrole e.d. als zaken die rechtstreeks verband houden met de uitrol van deze agenda.

Zie hierover VERDER op deze website. 

Wij zien dat de huidige Nederlandse regering (nov 2022) zich -helaas- laat leiden door het W.E.F. De Nederlandse regering doet dat niet uit naam van de Nederlandse burger, en ook niet ten gunste van de burger. In plaats van zich zelfstandig, als landsregering, in te zetten voor Nederland en de Nederlander, laat de overheid haar oren hangen naar globalistische personen en instanties.

Om Agenda 2030 er door te drukken hebben regeringen wereldwijd opdracht gekregen chaos te  creëren, zie hierover ook de regering wil chaos

Wij realiseren ons dat we hiermee een akelig verhaal neerzetten maar dit verhaal is te belangrijk om niet onder uw aandacht te brengen.

Wij hopen dat iemand ons kan overtuigen van de idee dat wij er helemaal naast zitten, en dat het verhaal toch echt anders in elkaar zit dan wij denken.

screenshot van de  CIA website

Tot slot van dit verhaal verwijzen we u nog naar  een interessant boekje over onze huidige maatschappij.

Het boekje is getiteld  Corona Stamppot  en is geschreven door onze plaatsgenoot Tinus Reitsema.

Roland en Wim

Corona stammpot van Tinus Reitsema lezen? link of pdf

 

Het “Grote Reset”-plan van de Nieuwe Wereldorde heeft een Derde Wereldoorlog nodig om te proberen het te laten slagen

link 

 

Vlaams Belang vraagt dat Vlaamse regering lidmaatschap World Economic Forum opzegt

Vlaams Belang vraagt dat Vlaamse regering lidmaatschap World Economic Forum opzegt

In 2022 betaalt de Vlaamse regering 175.763,87 euro lidmaatschapsbijdrage aan het World Economic Forum (WEF) en 27.000 Zwitserse Frank (ongeveer 27.300 euro) als deelnameprijs aan de jaarlijkse bijeenkomst van het WEF in Davos. Dat blijkt uit het antwoord van Vlaams minister-president Jan Jambon op een parlementaire vraag van Vlaams volksvertegenwoordiger Sam van Rooy. De Vlaamse Regering legitimeert en subsidieert dus een wereldwijde lobby-organisatie die overduidelijk een welbepaalde ideologische agenda nastreeft, namelijk die van het globalisme”, reageert van Rooy. lees verder

Canadese overheid geeft eindelijk toe een contract te hebben met World Economic Forum: ‘Geen complottheorie meer’ 

 
 
Dr. Leslyn Lewis
@LeslynLewis
 
The gov’t finally admitted that they have a $105.3 million contract with the World Economic Forum for the Known Traveler Digital ID. Take a look at this order paper. It’s no longer a conspiracy theory – it’s a contractual fact! bit.ly/3CvEbkn

lees verder

Hoe ons belastinggeld tijdens corona buiten ons gezichtsveld wegstroomde via lobbyclubs als het WEF

lees verder

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Nieuwe premier van Alberta verklaart World Economic Forum de oorlog: ‘Dit moet afgelopen zijn’

verder lezen

Zweden steekt middelvinger op naar WEF, gaat Agenda 2030-doelen niet halen

lees verder

Europarlementslid eist dat Nederland samenwerking met World Economic Forum onmiddellijk stopzet

lees verder

W.E.F. website van Mark Rutte: https://www.weforum.org/agenda/authors/mark-rutte

W.E.F. website van Sigrid Kaag: https://www.weforum.org/agenda/authors/sigrid-kaag

W.E.F. website van Mabel van Oranje: https://www.weforum.org/people/mabel-oranje

W.E.F. website Jeroen Dijsselbloem: https://www.weforum.org/people/jeroen-dijsselbloem

W.E.F. webiste Edith Schippers https://www.weforum.org/people/edith-schippers

W.E.F. website Lilianne Ploumen https://www.weforum.org/people/lilianne-ploumen