Skip to content

DETOXSUPPLEMENTEN VOOR SLACHTOFFERS VAN VACCINATIE (met dank aan L.A.)

Magnesium – speelt vele cruciale rollen in het lichaam, zoals het ondersteunen van de spier- en zenuwfunctie en de energieproductie.

NAC – (een voorloper van glutathion) biedt een verscheidenheid aan beschermende antioxidante effecten, blokkeert schade aan DNA, versterkt alle organen, inclusief de hersenen – lost slijm op, verbetert ademhaling & ademhalingsproblemen. NAC versterkt het immuunsysteem, versterkt antilichamen, verhoogt glutathion, dat ziekte en veroudering bestrijdt. NAC bestaat al tientallen jaren en heeft bewezen zeer veilig te zijn, zonder BIJWERKINGEN. 

Glutathion – is de krachtigste antioxidant in het lichaam en gaat de schadelijke effecten van grafeenoxide tegen. Menselijke lichamen produceren glutathion van nature, maar naarmate mensen ouder worden en gifstoffen absorberen, vertraagt de productie ervan. Kinderen hebben van nature een hoog glutathiongehalte. Glutathion is een lichaamseigen antioxidant die cellen nodig hebben om te functioneren en te overleven. Als je ziek wordt, kan het glutathiongehalte dalen. 

Selenium – een sporenelement dat van nature aanwezig is in veel voedingsmiddelen en verkrijgbaar is als voedingssupplement. Selenium, dat vanuit voedingsoogpunt essentieel is voor de mens, is een bestanddeel van meer dan twee dozijn selenoproteïnen die een cruciale rol spelen bij de voortplanting, het metabolisme van schildklierhormonen, de DNA-synthese en de bescherming tegen oxidatieve schade en infecties.

Quercetine – kan de replicatie van SARS-CoV-2 aanzienlijk belemmeren en heeft veelzijdige ontstekingsremmende en trombineremmende eigenschappen. 

Vitamine D/C/A – bevordert de proliferatie van immuuncellen, stimuleert antimicrobiële peptiden, cytokinen en de proliferatie van immuuncellen, verbetert de integriteit van het slijmvlies, antioxidant, beschermt gezonde cellen, geactiveerde immuuncellen, antiviraal, coördineert de cellulaire immuunrespons.

Zink – essentieel voor het bindend vermogen en het optimaliseren van de dodelijkheid van immuuncellen. Bevordert antiviraal enzym dat virale replicatie blokkeert.

Zeoliet – heeft een sterke aantrekkingskracht op veel zware metalen zoals kwik, lood, cadmium en arsenicum. Het bindt zich ook aan veel chemicaliën zoals fluor en chloor en verwijdert deze, elimineert alle soorten vrije radicalen en keert acute chemische en allergische reacties om, allemaal zonder vitale voedingsstoffen uit het lichaam te verwijderen. Dit maakt het een maximale ontgifter. 

Pine Needle Tea, Fennel See, Star Anise – bevat shikimic zuur, veel antioxidanten en DNA-beschermende eigenschappen. 

Paardebloemwortel – blokkeert de interactie tussen ACE2, spike-eiwit & varianten. 

Zwarte komijnzaadolie – is een natuurlijk alternatief voor Ivermectine. Nigella sativa wordt al eeuwenlang gebruikt als traditioneel geneesmiddel. De olie uit de zaden is effectief tegen veel ziekten zoals kanker, cardiovasculaire complicaties, diabetes, astma, nierziekten – ook effectief tegen kanker in het bloedsysteem, longen, nieren, lever, prostaat, borst, baarmoederhals & huid. 

Fulvic Acid & Shilajit – worden al heel lang gebruikt in de traditionele geneeskunde en verminderen ontstekingen en stimuleren de immuniteit. Fulvinezuur is goed onderzocht op zijn effecten op de gezondheid van het immuunsysteem en ontstekingen. Verbetert de weerstand tegen ziekten, verhoogt je immuunsysteem, bestrijdt ontstekingen, chronische ziekten en verbetert de antioxidantwerking.

Bio-Fibrine – is een proteolytisch enzym (een proces dat bekend staat als proteolyse – helpt bij het oplossen van eiwitten. Er zijn meer dan 700 geïdentificeerde menselijke enzymen en elk enzym heeft een specifieke biochemische reactie waarbij een specifieke stof betrokken is.

Daniël Derweduwen (the Healthman) over ontgiften: Het ontstoren – ontgiften corona vaccin. Deel 1