Skip to content

 

 

Hier een paar veelgestelde vragen over virussen, en een antwoord op die vragen.

Iedereen vertelt dat virussen wél geïsoleerd zijn, hoe zit dat?

Biochemici kunnen kleine stukjes RNA en DNA isoleren, hier zijn verschillende technieken voor. Een “virus” is verschrikkelijk lang, wel 1000 keer zo lang als die kleine stukjes RNA en DNA. Zo een “virus” kun je dus helemaal niet isoleren.

Met de PCR test kun je toch zien of je een virus in je lichaam hebt?

Met een PCR test kun je zien dat je kleine stukjes RNA of DNA in je lichaam hebt. Dat zijn bouwstenen van het leven, dus die heb je altijd bij je.

Men zegt “het gaat rond”, een ziekte dus, wat betekent dat dan?

Bacteriën zijn besmettelijk. Heeft iemand een bacteriële ziekte dan kan die ziekte overgedragen worden op anderen. Virussen bestaan niet dus die kunnen ook niet besmettelijk zijn.

Ik hoor dat virussen via je longen in je lichaam kunnen komen, klopt dat?

Zogenaamde virussen zijn zó groot dat ze alleen een levende cel binnen komen via fagocytose, dan wordt  dat “virus” opgegeten, verteerd.

 

Je kunt een virus toch gewoon zien onder een elektronenmicroscoop?

Wil je iets bekijken met een elektronenmicroscoop dan 1) breng je dat stofje in vacuüm, waar niets levends kan bestaan, en dan 2) damp je er een laagje goud op. 3) nu schiet je er elektronen op af en de weerkaatsing daarvan is jouw “foto”. Je kunt zeggen “kijk, dat is een virus” maar je kunt ook zeggen “kijk dat is een mini vliegende schotel”. Behalve de zichtbare vorm weten we helemaal niets over wat daar te zien is.

 

Vaccinaties zorgen toch dat je immuunsyteem een virus kan herkennen?

Volgens de theorie “leren” vaccins de T-geheugen cellen van ons immuunsysteem om “virussen” te herkennen. Alleen leven die T-geheugen cellen zelf maar een dag of 50. Al zouden “virussen” bestaan dan nog heeft zo een “vaccin” helemaal geen zin.

Dus alles wat gezegd wordt over vaccines en je afweersysteem en virussen is bedrog?

100% bedrog ja.

Dus de huidige geneeskunde is bedrog?

De huidige geneeskunde, voor een groot gedeelte een verdienmodel, ziet een levend wezen hoofdzakelijk als een zak met cellen, en probeert die cellen te beïnvloeden. Maar je lichaam werkt met weefsels ( groepen van cellen) en organen (groepen van weefsels).Werken die organen goed samen dan ben je gezond.

Als de huidige geneeskunde voor een groot gedeelte bedrog is, wat is daar dan de bedoeling van?

De huidige geneeskunde is voor een groot gedeelte een verdienmodel. Bovendien vindt een elite dat 95% van de mensen overvloedig is. Met “vaccins” “reduceer” je het aantal mensen op aarde en je verdient je er wezenloos aan. Win-win.