Skip to content

Corey Linn, “Word Geen QR-Code!”

Korte beschouwing.

2022, Blauwe Tijger (oorspronkelijk geplaatst op coreysdigs.com en solari.com)

Het boek bestaat uit een inleiding, vijf hoofdstukken, eindnoten en twee bijlages.

in blauw: toevoeging Roland Sassen

Inleiding: De globalisten maken haast met de Great Reset en plannen een digitale identiteit voor iedereen met als doel volledige controle. “We kunnen dit stoppen”

Hoofdstuk 1: gaat over de uitvoerders van de digitale identiteiten

Ongeveer de helft van de staten van de VS hebben vaccinatiepaspoorten geheel of gedeeltelijk verboden. Deze staten worden kort besproken. Er volgt een opsomming van landen die een app gebruiken als bewijs van covid-19 injecties. Het W.E.F. heeft de ConnomPass, de International Air Transport Association (IATA) heeft de IATA Pass, wordt door meer dan 20 luchtvaartmaatschappijen gebruikt.

Hoofdstuk 2:  gaat over de spelers. Wie, wat wanneer, waar, waarom en hoe?

“Hoe digitale identiteiten verplaatst worden naar de blockchain voor volledige controle over mensen” Intermezzo 1. Lynn gaat er ten onrechte van uit dat “de blockchain” de macht van totalitaristen (zeg cabal) over burgers vergroot of makkelijker maakt. Er worden helemaal geen “data van burgers” in een blockchain opgeslagen, uitsluitend transactiegegevens of “meta-data”, dat zijn verwijzen naar de echte opslagplaats van gegevens. Mijns inziens is de cabal erg bang voor de blockchain, dat is namelijk de enige manier om hun plannen in duigen te slaan. Blockchain techniek is een fantastisch hulpmiddel voor citizens om in vrijheid, zonder censuur, met eigen geld, een parallelle wereld op te bouwen.

Geld staat gelijk aan macht, dat klopt niet, de macht ligt bij iedereen.

Wie? Centrale banken zijn de drijvende kracht. Zij en hun private eigenaars begonnen in 2019, door de invoering van de Going Direct Reset, ontworpen door Blackrock, een nieuw financieel stelsel op te richten, met een bijna niet voorstelbare digitale controlestructuur. Hierdoor hebben centrale banken meer controle over regeringen en hun begrotingsbeleid. Uitvoering: 1 het CFR (Council on Foreign Relations, denktank, beïnvloeding van regeringen, 2 het W.E.F. , fungeert als netwerk voor afstemming met vooraanstaande uitvoerders in vele sectoren.

Doel: transhumanisme, iedereen is half robot half mens en iedereen wordt volledig gecontroleerd.

Wat? Gefabriceerde vernietiging van economiën op wereldschaal, met als doel eeuwige angst.

Wanneer? De globalisten zijn al tientallen jaren bezig met hun missie en het opbouwen van hun infrastructuur. Op dit moment komt de CBCS er aan, gerund door BlackRock, de Federal Reserve en de centrale banken. Elke micro-agenda wordt uitgerold om tot de grotere agenda te leiden.

Waar? Dit is een wereldwijde overname. En de Bricks landen dan?

Waarom? De globalisten willen volledige macht en controle over alles wat op deze planeet bestaat en vooral over de mens. De controle is er al grotendeels. “Hoe kan iemand dit alles gadeslaan en niet verbijsterd zijn over het acute gevaar waarin dit iedere mens brengt?”

Hoe? Deze slechte actoren zijn de stichters van vele instellingen, organisaties, banken en industrieën en hebben politieke banden die eeuwen teruggaan.

Hoofdstuk 3: overd digitale identiteit op de blockchain, de belangrijkste uitvoerders.

Het doel om de wereldbevolking te dwingen in te stemmen met een digitale identiteit is een veelkoppig monster. Net als bij vroegere gefabriceerde crises staan de bedrijven die deze nieuwe industrie van slavernij leiden op het punt triljoenen te verdienen.

Biometrische mogelijkheden zullen tegen 2025 op 95% van de smartphones gebruikt worden, goed voor 3 biljoen dollar aan betalingstransacties. (in 2020 404 miljard dollar). Intermezzo 2. Een vingerafdruk voor je aanmelding op je smartphone is niet hetzelfde als een vingerafdruk die je achterlaat na een inbraak, gebruikt voor forensische identificatie.

Je kunt een vingerafdrukscanner op je smartphone gebruiken waar de politie niets mee kan.

Over de opslag van biometrische gegevens is veel onduidelijkheid bij veel mensen. Je kunt een biometrische identificatie afschermen van de it-wereld1, en je kunt een biometrische methode gebruiken waarbij het nutteloos is een meting op te slaan aangezien elke meting uniek is2.

Er zijn honderden bedrijven betrokken bij de digitale identiteitsregeling, veel van de belangrijkste uitvoerders, die hier besproken worden, zijn ook betrokken bij het Blackrocks Going Direct-plan, de grootste overdracht van rijkdom ooit3.

Shortlist: ID2020, The Good Health Pass Collaborative, Digitale Gezondheidsbas (IBM), NHS Covid Pass, Atala Prism (Cardano), Common Pass, Digitaal Covid Certificaat van de EU, Gezondheidscertificaat voor reizen, Reispas, Accenture, Linux, Mobi, Oracle, Salesforce, Amazon AWS, Microsoft, Deloitte.

Hoofdstuk 4: Blockchained. Dit hoofstuk gaat over de normalisering van QR-codes om toegang te krijgen tot je gegevens, je DNA en je lichaam.

Dit gaat verder dan het beheren van je gegevens, en komt regelrecht op het terrein van de eugenetica. Beschreven wordt high-density DNA-opslag, biomanufactoring van natuurlijke producten en genoombewerking voor de geneeskunde.

Het draait er uiteindelijk om alle mensen en elk product op de blockchain te krijgen voor volledige traceerbaarheid, waarbij privacy niet meer zal bestaan. Zie de QR-code als de tussenpersoon en de smartphone als het gereedschap.

Hoe blockchain er al is laat deze video van het W.E.F. zien: It is not important that you know how blockchain works.

BSN, blockchain based service network, in China, werd in 2020 gelanceerd.

Het doel is blockchaintechnologie te gebruiken als infrastructuur voor slimme steden, gegevens en valuta, en natuurlijk om databases te verbinden via 5G.

Portefeuilles, cryptocurrrency, CDBC en banken van de toekomst.

De globalisten gebruiken de pandemie en BlackRocks Going Direct-plan om de geesten te manipuleren en industriën te fabriceren.

Het is steeds weer hetzelfde netwerk van mensen dat de volgende gefabriceerde crisis uitstippelt, geld ophaalt om de crisis op te lossen en nieuwe industrieën opbouwt die de mensheid tot slaaf maken.

Uiteindelijk zullen de centrale banken, als ze eenmaal een digitale munt hebben vastgesteld die volledig traceerbaar is, misschien proberen crypto helemaal af te schaffen.

Big Tech bedrijven hebben beslist een machtspositie in de digitale wereld en kunnen als poortwachters fungeren voor de distributie van financiële producten.

Controle over de interface met de klanten is nu al van cruciaal belang.

Hoofdstuk 5: 22 manieren om vaccinatiepaspoorten tegen te houden in 2023 en waarom we dat moeten doen!

Aanbevolen! Roland Sassen sassen@thinsia.com

1 https://citizensisland.com/

2 http://heartbeat-id.org/

3 The Going Direct Reset with John Titus